Pohja:
3 dl lämmintä vettä
1 pss kuivahiivaa
½ dl oliiviöljyä
9 dl vehnäjauhoja
2 tl suolaa
1 rkl sokeria
Sekoita lämpimän veden joukkoon huoneenlämpöinen öljy, suola ja sokeri. Lisää jauhot ja hiiva, vaivaa hetki. Laita kohoamaan lämpimään paikkaan täytteen valmistuksen ajaksi.
2 dl paseerattua tomaattia
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
1 rkl oreganoa
2 sipulia
2 valkosipulin kynttä
400 g jauhelihaa
tacomausteseosta maun mukaan (mietoa seosta laitan itse koko pussin)
1 dl ketsuppia
juustoraastetta
Paista jauheliha. Mausta. Lisää hienonnetut sipulit ja kuullota. Lisää lopuksi paseerattu tomaatt sekä ketsuppi ja sekoita hyvin. Kaada seos kaulitun pohjan päälle ja lisää päälle vielä reilusti juustoraastetta!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.