(Alkuperäinen ohje Kati Jaakonen: Ruokapäivä remonttiin)
250 g tuorepastaa
1 tl suolaa
500 g kananfilettä
½ tl suolaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
200 g tuoreita herkkusieniä
50 g pinaattia
4 dl ruoka- tai kuohukermaa
mustapippuria
Keitä tuorepastaa kiehuvassa vedessä 2-3 min.
Suikaloi kanafileet.
Hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.
Paloittele herkkusienet.
Paista kanasuikaleet.
Mausta suolalla.
Kuullota samassa pannussa sipulit ja herkkusienet.
Anna hautua hetken aikaa.
Lisää pinaatti ja sekoittele kunnes se kutistuu.
Lisää kerma ja kuumenna.
Mausta lopuksi mustapippurilla, sekoita yhteen pastan kanssa ja nauti!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.